Njoftim CSIT

Sot (18 tetor 2019), në Romë të Italisë, Konfederata Botërore e Sportistëve Punëtorë/Amatorë (CSIT), ka zhvilluar punimet e ditës së tretë. Aty po marrin pjesë edhe përfaqësuesit e FSPK, Shpend Maxhera dhe Krenar Çela. Rreth ores 16, është trajtuar edhe aplikacioni i FSPK për pranim. Vendimi për pranim ka qenë pa asnjë votë kundër. Urojmë dhe falenderojmë të gjithë ata që kanë dhënë kontribut.

Gjatë punimeve të këtij Kongresi, është bër zgjedhja e Presidentit, me ç’rast, Bruno Molea është rizgjedhur për President-urime!

Po ashtu, është vendos që garat e vitit 2021, të mbahen në Zagreb të Kroacisë. Do të punojmë shumë dhe shpresojmë që të gjitha strukturat e Federatës do të angazhohen maksimalisht për tu përgatitur për të marrë pjesë në këtë Olimpiadë të sportistëve punëtorë.

Nuk dijmë të ndalemi! Kemi shumë punë për të bërë. Vazhdojmë tutje.

CIST_1 CIST_2 CIST_3