Garat për KUPË 2022

GARAT PËR KUPË 

Ndeshjet e xhiros së parë, të zhvilluara me datë 03.11.2022, janë:

Në ndeshjet gjysëmfinale për kupë, të zhvilluara më 17.11.2022, u tregua futboll shumë cilësor dhe u zhvilluan ndeshje të forta dhe shumë interesante. U arritën këto rezultate:

Pra, për finale u kualifikuan ekipi i FSK-së dhe ai i Hekurudhave. 

Në ndeshjen finale, ku u luftua për çdo pjesë të fushës, pas një gare tepër interesante deri në momentin e fishkëllimës së fundit të gjyqtarëve, në fund fitoi ekipi i FSK-së, me rezultatin 2:1.

GARAT PËR KUPË - FINALJA:

Në fund, me plotë meritë, kupa i takoi ekipit të FSK-së. URIME!

Mirupafshim në fillim të sezonit pranveror të edicionit të garave të vitit 2023!