Turneu ne PingPong

F T E S Ë

Për pjesëmarrje në turneun në PINGPONG

“ 9 Prilli – Dita e Kushtetutës ”

 

Organizator:               FEDERATA   SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS, me përkrahje nga FEDERATA E PINGPONG-ut TË KOSOVËS

Pjesëmarrës:              Punëtorë të institucioneve dhe kompanive nga Kosova

Data dhe ora:             16.04.2018, ora 18.

Vendi:                           Salla e Federatës për PINGPONG, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, Prishtinë

Sistemi i garave:       Individual, dhe varet nga numri i pjesëmarrësve.

 

Shpërblimet:            

Vendi i I-rë:   50.00 € dhe kupa

Vendi i II-të: 40.00 €,

Vendi i III-të: 30.00 €.

 

Vëni re:

  • Kërkohet nga secili pjesëmarrës të sjell me vete rekuizitat e lojës (raketat).
  • Pjesëmarrja ju garantohet vetëm atyre të cilët i posedojnë rekuizitat.
  • Topat i siguron organizatori.
  • Afati për paraqitje: 16.04.2018, ora 15:00.