Njoftim

Sot në lokalet e FFK u nënshkrua marrëveshja për bashkpunim në mes të FFK dhe FSPK. Marrëveshjen e nënshkruan, Agim Ademi, kryetar i FFK dhe Ismail Sadiku, kryetar i FSPK.

FFK-FSPK