Turneu “9 Prilli – Dita e Kushtetutës” në SHAH

F T E S Ë

Për pjesëmarrje në turneun në SHAH

“9 Prilli – Dita e Kushtetutës”

 

Organizator:              FEDERATA SPORTIVE E PUNËTORËVE TË KOSOVËS
Data dhe ora:            09 Prill 2019, ora 11
Vendi:                         Salla e Federatës së Shahut, Pallati i Rinisë dhe Sporteve, Prishtinë
Sistemi i garave:     7 xhiro /15 min. Rapid

Shpërblimet :
Vendi i I-rë:     50.00 € dhe kupa
Vendi i II-të:   40.00 €,
Vendi i III-të:   30.00 €.

Veni re:

  • Afati i paraqitjes: 09.04.2019, ora 10:30.
  • Pjesëmarrja është falas.

 Personi për kontakt: Nuridin Hyseni, mobil: 044/165-585

Prishtinë, 01.11.2018                                                                                             Për FSPK:
Sefedin SEFAJ, sekretar